DUBBELKL!K

Onze maatschappij verandert. Ouderen moeten we steeds langer thuis blijven wonen en alleen zijn/eenzaamheid ligt steeds vaker op de loer. Hoewel er veel georganiseerd wordt voor ouderen - van schilderen tot bingo - is dit voor veel ouderen slechts een kort moment van afleiding. Eigenlijk zoeken ze nieuwe contacten om hun vrienden- en kenniskring uit te breiden. Gelijkgestemden om lekker koffie mee te drinken, naar het museum te gaan, gezellig te winkelen of een gezamenlijke hobby uit te oefenen. Maar hoe vind je zo iemand?

Kom in gesprek, spreek af, heb plezier, vind uw KL!K

DUBBELKL!K faciliteert ouderen (65+) bij het in contact komen met gelijkgestemden, We zoeken actief mee, organiseren de contacten tussen ouderen en koesteren de gevonden KL!K. Daarna is het aan de ouderen zelf om de contacten verder vorm te geven.Dubbelklk_1.JPG

Initiatieven tegen eenzaamheid

DUBBELKL!K is één van de winnende projecten van de ‘Zorgzame Stad Challenge 2018’ en draagt bij om van 's-Hertogenbosch de meest zorgzame stad van Nederland te maken. DUBBELKL!K wordt ondersteund door Van Neynsel en is naast het organiseren van activiteiten, bijeenkomsten en uitjes, één van de manieren waarop wij eenzaamheid onder ouderen tegen willen gaan. 

Kom naar het Winterparadijs Den Bosch

Wilt u eens vrijblijvend kennismaken? DUBBELKL!K doet mee aan het Winterparadijs 2018 op de Parade in Den Bosch. We zijn aanwezig op dinsdag 11, zaterdag 15, dinsdag 18, vrijdag 21, zaterdag 22, vrijdag 28 en zaterdag 29 december en op 4 en 5 januari, telkens van 15.00 - 16.30 uur. U bent van harte welkom voor een persoonlijk gesprek.

 

Meer weten?

Meer weten of u aanmelden? Neem dan contact op met Van Neynsel Klantenservice op telefoonnummer 073 - 822 80 00.