Lichte 1-kamer zorgappartementen

De Taling meer info >

De Taling biedt diverse 1-kamer zorgappartementen met een ruime woon/slaapkamer. Deze hebben over de gehele breedte ramen, waardoor er veel licht binnenkomt. Veel appartementen kijken uit op het groene park dat De Taling omringt. Oppervlakte van de appartementen is ca. 30 m².

De woon/slaapkamers hebben harde vloeren, soms in een moderne lichte kleur, soms met een warm houtmotief. Alle appartementen beschikken over een hoekkeuken of rechte keuken met koelkast, spoelbak en warmhoudplaatje. Sommige appartementen beschikken over een ingebouwde kledingkast. De ruime badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet. In de appartementen bevindt zich een alarmeringssysteem. Ook is Wifi aanwezig.

Afhankelijk van uw zorgvraag en wensen wordt het appartement gestoffeerd opgeleverd, inclusief vitrage, overgordijnen, vloer en keuken. Wanneer u medische behandeling krijgt, wordt het appartement door ons voorzien van een bed en nachtkastje. Wanneer u een Wlz-indicatie heeft (vanaf ZZP4), geldt een eigen bijdrage. De hoogte daarvan hangt af van uw persoonlijke situatie en inkomen.

Plattegrond_appartementA1.jpg