Of u nu in een Van Neynsel locatie woont of in de buurt, u bent van harte welkom om gebruik te maken van de verschillende faciliteiten. Bijvoorbeeld een maaltijd nuttigen in een van de gezellige restaurants. Of meedoen aan activiteiten zoals bewegen, zingen, kaarten of handwerken. Wilt u meer weten? Neem contact op met onze Klantenservice en wij helpen u graag verder.

Geniet bij de Brasserieën

U wilt blijven genieten. Van lekker eten of een muzikaal optreden. Bij onze Brasserieën vindt u iedere dag volop gezelligheid. U kunt er gemakkelijk naartoe, want ze zitten bij u in de wijk. Iedereen is welkom, dus neem gerust uw familie of vriend(inn)en mee voor een kop koffie met gebak of een gezellig diner.

Ontmoet elkaar bij de Sociëteit

U weet net als wij: samen is het gezelliger. Bezoek daarom eens onze Sociëteit. Elke maand is er een sociëteitsmiddag of -avond op een locatie bij u in de buurt. Het is meestal een acitviteit met aansluitend een gezamenlijke maaltijd. Een mooie gelegenheid om eens bij te praten met andere wijkbewoners. Komt u ook?

Benieuwd? De Klantenservice kan u meer vertellen over het gratis lidmaatschap.

Wandel je fit

Wandel je fit is een initiatief van Van Neynsel dat meerdere doelen nastreeft: werken aan je conditie, nieuwe mensen ontmoeten en voorkomen van eenzaamheid. Met Wandel je fit wil Van Neynsel blijven werken aan het in beweging blijven van ouderen. Wandelen door de omgeving is daar uitermate geschikt voor. Iedereen kan gratis deelnemen aan een proefles. Wandel  je fit wordt elke week gehouden op verschillende locaties van Van Neynsel:

•    Zuiderschans: maandag om 14.30 uur (start In de Roos)
•    Boswijk: woensdag om 10.45 uur
•    Eemwijk: donderdag om 10.45 uur
•    De Taling: donderdag om 13.30 uur
•    Antoniegaarde: vrijdag om 10.45 uur

Meer weten? Neem contact op met de Klantenservice

Wellness

Wilt u zich eens lekker verwennen met een nieuw kapsel, een pedicure of massage? Neem dan eens een kijkje bij de wellness van Van Neynsel. Op verschillende locaties wordt wellness aangeboden.

Steunpunten

Van Neynsel heeft drie steunpunten in de wijken: Steunpunt De Westhoek, Steunpunt Antoniegaarde en Steunpunt De Grevelingen. Bij de steunpunten bieden wij welzijnsdiensten aan bewoners van onze locaties en aan wijkbewoners.

 

 

 

Deel via:
Facebook Twitter LinkedIn Google Plus Mail